Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinsectie Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Pentru a crea conditii optime de igiena este important sa se realizeze un plan eficient pentru a scapa de insecte. Insectele sunt purtatoare de boli multiple si, in general, de diferiti agenti patogeni care se pot multiplica cu usurinta.

Un studiu PCO (Pest Control Operators) arata ca insectele zburatoare (muste, tantari, molii, musculite de vin, etc.) reprezinta un risc mai mare pentru siguranta alimentelor decat o fac gandacii sau sobolanii si soarecii.

Dezinsecţia este acţiunea de eliminare, prin orice mijloace, a insectelor daunatoare pentru sanatatea omului, animalelor sau culturilor agricole, alaturi de curatenie si dezinfectie, contribuie la combaterea și prevenirea unor boli transmise de insecte si acarieni catre om, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Dezinsectia completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea și prevenirea unor boli transmise de insecte și acarieni catre om, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Dezinsecția chimică se realizeaza cu ajutorul pompelor de joasa presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de „ceața rece”), termonebulizatoarelor (generatoare de „ceata calda”) cu ajutorul carora se pulverizează substanță insecticidă. Totodată, dezinsecția chimică se mai poate realiza și cu ajutorul gelurilor insecticide. Toate substanțele insecticidele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății

Dezinsectia se poate efectua prin mai multe metode: fizice sau mecanice, biologice sau chimice. Servicii de dezinsectie sunt de mai multe feluri:

profilactica sau preventiva realizata cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii insectelor si a germenilor patogeni.
terapeutica/ curativa sau de combatere avand drept scop distrugerea insectelor si a bolilor infectioase sau parazitare.
Cea mai folosita metoda pentru dezinsectie este pulverizarea de solutii pentru ca permite acoperirea unei suprafete mari intr-un timp foarte scurt. Acest tip de serviciu se realizeaza in special pentru tratamentele curative. Pentru spatiile cu zone cu acces dificil se utilizeaza insecticidul sub forma de gel iar una dintre cele mai moderne si rapide solutii pentru dezinsectie este pulverizarea cu particule.

Frecventa lucrarilor de DEZINSECTIE este reglementata de prevederile legale în vigoare astfel:

-Pentru unitatile de alimentatie publica, lucrarile de dezinsectie se vor presta ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni;

-Pentru restul activitătilor, prestarea serviciilor de dezinsectie se va realiza ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la trei luni de zile!

Produsele pe care le folosim au un spectru larg, actionand asupra diferitilor agenti patogeni cu actiune virucida, sporicida, bactericida,  fungicida etc, acetstea neprezentand un pericol pentru animale si/ sau oameni. Echipamentele folosite sunt ideale  pentru orice tip de locatie si situatie. In acelasi timp, serviciile noastre sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului.

Va este oferita  GARANTIE de catre societatea noastra pe intreaga perioada a contractului , care este prevazuta in procesul verbal de executare a lucrarilor. Actesta  reprezinta documentul oficial  necesar organelor de control: DSP, DSV, etc.

Preturile pentru serviciile oferite de noi variaza in functie de mai multi factori , astfel pentru oferte de pret sunteti invitati sa ne contactati telefonic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura