Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de deratizare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Deratizarea este procedeul de combatere a rozatoarelor, este un amplu procedeu ce are la baza intotdeauna metode atat de combatere, dar mai ales, metode de preventie.

Deratizarea completeaza celelalte operatiuni (dezinsectie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea bolilor transmise de rozatoare catre om sau animale de companie, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Deratizarea se poate realiza de catre o firma DDD autorizata prin urmatoarele metode: chimic sau ecologic. Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data, după o inspectie a spatiului vizat, tinându-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare, tipul de rozatoare (soareci, sobolani, cartite). Frecventa lucrarilor de DERATIZARE este reglementata de prevederile legale în vigoare astfel:

Deratizarea conform legii se face la 6 luni si respectiv primavara si toamna;
Pentru unitătile de alimentatie publica, lucrarile de deratizare se vor presta ori de câte ori este nevoie.
Actiuni punctuale– se vor executa la solicitarea beneficiarului in termen in maxim 48 h de la primirea solicitarii , intr-un algoritm care va fii stabilit de prestator si benefiaciar in funtie de gradul , tipul infestarii si conditiile practice din teren.
Pentru restul activitătilor, prestarea serviciilor de deratizare se va realiza ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la sase luni de zile!
Produsele pe care le folosim au un spectru larg, actionand asupra diferitilor agenti patogeni cu actiune virucida, sporicida, bactericida,  fungicida etc, acetstea neprezentand un pericol pentru animale si/ sau oameni. Echipamentele folosite sunt ideale  pentru orice tip de locatie si situatii.
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul:
Trimite mesaj
Din Gura in Gura