Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectie Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Dezinfectia reprezinta procesul de eliminare a microbilor si a microorganismelor din aer, de pe obiecte, precum si din spatiu. Acesta operatie este atat obligatorie, precum si extrem de importanta pentru unitatile publice, cat si pentru domeniile private: casa, apartament, curte, spatii de depozitare, scari de bloc, etc.

Dezinfectia se realizeaza prin metode fizice si chimice si este de mai multe feluri:

Dezinfectia preventiva sau profilactica care are drept scop distrugerea germenilor patogeni, care afecteaza sanatatea corpului uman si, in anumite situatii, a animalelor .
Dezinfectia terapeutica sau de combatere care are ca scop combaterea bolilor infectioase si eliminarea microbilor. Totodata, in acesta categorie se incardreaza si dezinfectia continua care vizeaza distrugerea germenilor din focare de infectie.
Dezinfectia terminala/ totala sau radicala ce urmareste sterilizarea si distrugerea imediata a germenilor patogeni din incaperi unde s-a instalat un risc crescut de producere a unei infectii.
In ce consta dezinfectia? Cum se executa dezinfectia?

Dezinfectia se face in lipsa personalului uman;
In functie de suprafata si volumul incaperilor, un tratament poate dura de la 5 minute pana la cateva ore.
Dupa finalizarea tratamentului este necesar un timp de repaus in spatiul respectiv care in general este de aproximativ 30 minute.
NU este necesara spalarea suprafetelor tratate, dezinfectantul in cele mai multe cazuri fiind unul biodegradabil;
NU este necesara aerisirea spatiului dupa finalizare dezinfectiei.
Dezinfectia NU este periculoasa atata timp cat se face de catre personal calificat si instruit special pentru aceste tipuri de tratamente.
HERMAN CO vine in intampinarea raspandirii COVID-19 prin servicii profesionale de dezinfectie, prin tratamente garantate 100% prin biocide avizate de Ministerul Mediului.

Cand se executa tratamentele de dezinfectie impotriva Covid-19?

Periodic pentru a preveni raspandirea virusului. Contacteaza-ne la 0722447967 si in functie de activitatea ta venim cu un plan personalizat pentru nevoile tale.
De combatere (necesitate) – se executa de fiecare data cand intr-o incinta a fost confirmat cel putin un caz de Covid-19. Persoana confirmata va contacta autoritatile competente, va intra la izolare 14 zile iar spatiul tratat va fi dezinfectat prin nebulizare.
Produsele pe care le folosim au un spectru larg, actionand asupra diferitilor agenti patogeni cu actiune virucida, sporicida, bactericida,  fungicida etc, acetstea neprezentand un pericol pentru animale si/ sau oameni. Echipamentele folosite sunt ideale  pentru orice tip de locatie si situatie. In acelasi timp, serviciile noastre sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului.

Va este oferita  GARANTIE de catre societatea noastra pe intreaga perioada a contractului , care este prevazuta in procesul verbal de executare a lucrarilor. Actesta  reprezinta documentul oficial  necesar organelor de control: DSP, DSV, etc.

Preturile pentru serviciile oferite de noi variaza in functie de mai multi factori , astfel pentru oferte de pret sunteti invitati sa ne contactati telefonic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura